Torte

Keto tortica

Sastojci: 

 

 200g crne čokolade (barem 85%)

 150g bademovog brašna

 300ml pavlake za kuvanje

 90g putera

 60g eritritola

 50g kakaa

 

Priprema - Podloga:

 

 U posudi izmiksujemo brašno, eritritol, kakao i istopljeni puter.

 

 Pleh podmažemo sa malo putera i u njega postavimo, oblikujemo podlogu i par puta je probodemo viljuškom.

 

 Pečemo oko 12 minuta na 180 stepeni. Potom ostavimo da se potpuno ohladi.

 

Priprema - Fil:

 

 Čokoladu izlomimo na komadiće. Pavlaku za kuvanje zagrejemo skoro do ključanja i tako je prelijemo preko čokolade. Ostavimo par minuta i potom nežno promešamo da se sjedini.

 

 Fil ulijemo u pleh preko podloge i ostavimo u frižideru da se stvrdne.

 

Zahvaljujemo se portalu Keto Srbija koji nam je dostavio ovaj ukusan recept! ;) 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

sitni domaći kolači

Facebook:

Twitter: