Mene zanima, ko je pravio, da li je i mleko u prahu kuvao, ili mleko u prahu dodaje kad se ova ključala smesa skloni sa šporeta? Koliko je potrebno da se to meša da ne bude posle mekana bajadera? I ako ima ovde neko ko je pravio Rafaelo kuglice, da li i mleko u prahu kuvate kada dodajete, ili samo dodate van šporeta. Nikako to da pogodim da bude dobro. Unapred hvala na odgovoru!
Ne morate da pravite gornji sloj, a moze i da se tamni podeli na dva dela. I stavi se u kesu za zamrzivac i rastanji.Mislim da je lepse ako se stavi sto grama cokolade u tamni fil, mada je i bez cok. uredu.
Svi recepti su vam nejasni !!!! Budite ljudi pa napisite korak po korak, stvarno na slici se vide dve kore, objasnite kako najlakse da napravimo nismo svi master u kuvanju !!! Hvala lepo
Kolac je odlican!Ja sam prvo pravila tamni deo,smesu podelila na dva dela stavila u kesu od 3kg(za zamrzivac)i razvukla oklagijom i dobila dve korice.Onda beli deo premazala preko jedne kore,stavila odozgo drugu crnu koru i opet blago presla oklagijom.Svima se svideo!Mozda ce nekom posluziti komentar
Zar ne bi trebalo da u tamni sloj ide i kakao ili čokolada? od nečega mora biti taman? Ili ga plazma napravi tamnim? možda da se napravi s plazma keksom od čokolade?
Komentari
Kolac je odlican. Sve pohvale.
Hvala lepo